تحویل اکسپرس

تحویل فوری و سالم محصول

پرداخت مطمئن

پرداخت از طریق درگاه معتبر

ضمانت کیفیت

تضمین بالاترین کیفیت محصولات

پشتیبانی

پشتیبانی تلفنی

پاورپوینت در مورد بررسي تاُثير كاربرد پروتئين هاي اصلاح شده سويا بر حلاليت پروتئين ها، خواص فارينوگرافي و بياتي نان



شناسه محصول: 591866
موجود

پاورپوینت در مورد بررسي تاُثير كاربرد پروتئين هاي اصلاح شده سويا بر حلاليت پروتئين ها، خواص فارينوگرافي و بياتي نان

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

قیمت : 12000تومان

برچسب ها :

پاورپوینت در مورد بررسي تاُثير كاربرد پروتئين هاي اصلاح شده سويا بر حلاليت پروتئين ها، خواص فارينوگرافي و بياتي نان

پاورپوینت در مورد بررسي تاُثير كاربرد پروتئين هاي اصلاح شده سويا بر حلاليت پروتئين ها، خواص فارينوگرافي و بياتي نان

پاورپوینت در مورد بررسي تاُثير كاربرد پروتئين هاي اصلاح شده سويا بر حلاليت پروتئين ها، خواص فارينوگرافي و بياتي نان

فرمت فایل :powerpoint (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 31 صفحه

 

گندم مهمترين محصول كشاورزي ايران و جهان و نان حاصل ازگندم غذاي اصلي مردم است.

ليزين اسيدآمينه محدود كننده غلات و متيونين اسيدآمينه محدودكننده حبوبات و دانه هاي روغني است در نتيجه با اصلاح غلات با حبوبات و دانه هاي روغني مي توان كمبود و ليزين را برطرف كرد.

برجسته ترين منبع پروتئين از ميان حبوبات و دانه هاي روغني سويا مي باشد كه

سويا با دارا بودن 52-40% پروتئين و   است.Bغني از ويتامين هاي گروه

  1. 6% فيبر، يك مكمل غذايي ارزشمند و مؤثر در به تاُ خير انداختن بياتي نان مي باشد.

هدف از اين تحقيق ، بررسي برطرف كردن كمبود بعضي اسيد آمينه ها(ليزين) در غلات با استفاده از سوياي اصلاح شده با تركيبات احيا كننده ،اكسيد كننده و امولسيفايرها و سپس بررسي تاَثير آرد سوياي اصلاح شده بر حلاليت پروتئين هاي گندم، خواص رئولوژيك ، رنگ ، طعم ،بافت و بياتي نان مي باشد.

 

اهداف اصلاح پروتئين هاي غذايي:

* به تأخير انداختن واكنشهاي مخرب مانند واكنش ميلارد

* افزايش حلاليت مانند نوشابه ها و آشاميدني ها

* تأمين ظرفيت كواگولاسيون و كف كنندگي مواد كف كننده در محصولات نانوايي

* تأمين ظرفيت امولسيون كنندگي در مايونز

* برطرف كردن تركيبات سمي و بازدارنده در لوبيا و نخود

* اتصال اسيدهاي آمينه به مواد غذايي

 


خرید آنلاین


سایر محصولات

پاورپوينت در مورد بررسي تاثیر كاربرد پروتئين هاي اصلاح شده سويا بر حلاليت پروتئين ها، خواص فارينوگرافي و بياتي نان-31 اسلاید


مقدمهگندم مهمترین محصول كشاورزی ایران و جهان و نان حاصل ازگندم غذای اصلی مردم است.لیزین اسیدآمینه محدود كننده غلات و متیونین اسیدآمینه محدودكننده حبوبات

ادامه مطلب  
دانلود تحقیق شبیه سازی رشد و عملكرد برخی ژنوتیپ هاي سويا ( Glycine max L.) با استفاده از مدل CROPGRO-Soybean


به منظور تعیین بهترین تاریخ کاشت در ارقام سويا ، آزمایشی در مزرعه تحقیقاتی دانشكده كشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین به صورت اسپلیت پلات در قالب طرح بلوك كامل ت

ادامه مطلب  
تحقیق در مورد سويا چیست 10 ص


لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  .doc ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 10 صفحه
 قسمتی از متن .doc : 
 
سويا چیست؟
سويا از انواع حبوبات است که محل کشت اولیه آن در آسیا بوده اما تول

ادامه مطلب  
پاورپوينت در مورد بررسي تاُثير كاربرد پروتئين هاي اصلاح شده سويا بر حلاليت پروتئين ها، خواص فارينوگرافي و بياتي نان


فرمت فایل :powerpoint (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 31 صفحه گندم مهمترین محصول كشاورزی ایران و جهان و نان حاصل ازگندم غذای اصلی مردم است.لیزین اسیدآمین

ادامه مطلب  
دانلود پاورپوينت بررسي تاُثير كاربرد پروتئين هاي اصلاح شده سويا بر حلاليت پروتئين ها، خواص فارينوگرافي و بياتي نان - 28 اسلاید


    گندم مهمترین محصول كشاورزی ایران و جهان و نان حاصل ازگندم غذای اصلی مردم است.لیزین اسیدآمینه محدود كننده غلات و متیونین اسیدآم

ادامه مطلب  
پاورپوينت بررسي تاُثير كاربرد پروتئين هاي اصلاح شده سويا بر حلاليت پروتئين ها، خواص فارينوگرافي و بياتي نان


دانلودپاورپوينت با موضوع بررسي تاُثير كاربرد پروتئين هاي اصلاح شده سويا برحلاليت پروتئين ها، خواص فارينوگرافي و بياتي نان،

ادامه مطلب  
پاورپوينت بررسي اثر افزودن آرد سويا روی خواص رئولوژیک خمیر و ارگانولپتیک نان گندم و بهبود اثرات منفی آن


مشخصات فایل:عنوان: پاورپوينت بررسي اثر افزودن آرد سويا روی خواص رئولوژیک خمیر و  ارگانولپتیک نان گندم و  بهبود اثرات منفی آنقالب بندی: پاورپوينتتعداد اسلاید: 31 اس

ادامه مطلب  
پاورپوينت بررسي تاُثير كاربرد پروتئين هاي اصلاح شده سويابر حلاليت پروتئين ها، خواص فارينوگرافي و بياتي نان


       نوع فایل: power pointقابل ویرایش 31 اسلاید قسمتی از اسلایدها:اثر مواد امولسیون كننده:امولسیفایر ها سیستم نشاسته ،پروتئين ،چرب

ادامه مطلب  
جدیدترین طرح توجیهی تولید سويا


دانلود جدیدترین طرح توجیهی تولید سويا      این طرح توجیهی در زمینه تولید سويا، می باشد که بر اساس آخرین و جدیدترین تغییرات توسط کارشناسان متخصص درحوزه تولید سويا،نگارش و جمع آوری شده است.لذا مطالعه این فایل برای افرادی

ادامه مطلب  
تحقیق در مورد سويا


17 صفحه word |فونت tahoma سایز 12| قابل اجرا در آفیس 2010 و نسخه هاي جدیدتر|قابل ویرایش و آماده چاپ بخشی از تحقیق بطور كلی گلها در سويا كوچك به رنگهاي سفید یا صورتی و به صورت خوشه ای ظاهر می شود محل ظهور گلها محل اتصال برگ به ساقه است ودر خوشه ممكن است گل

ادامه مطلب  
logo-samandehi